Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Zamszowanie i wyłożenie

Składniki

  • Ariba Fondente Dyski 0.080 kg
  • Tłuszcz kokosowy 0.040 kg
  • Frużelina Ananasowa Prospona 0.600 kg
  • Frużelina Malinowa Prospona 0.600 kg

Wykonanie

1

Zamszowanie i wyłożenie:

Rozpuszczamy czekoladę z tłuszczem, a następnie malujemy specjalnym pistoletem schłodzone ciasto na tzw. "zamsz". Następnie szprycujemy frużeliną na przemian smakowo między paski wykonane z musu z białej czekolady.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ariba Fondente Dyski
Tłuszcz kokosowy
Frużelina Ananasowa Prospona
Frużelina Malinowa Prospona
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI