Krem orzechowy i wykonanie całości
Składniki
- Margaryna gioia 0.230 kg
- Caravella cover cacao 0.140 kg
- Pasta Nocciola Laurus 0.030 kg
- Spirytus 0.010 kg
- Caravella cover white 0.400 kg
- Powidła śliwkowe 0.120 kg
Wykonanie
Krem orzechowy i wykonanie całości:
Krem orzechowy: napowietrzyć margarynę. dodać Caravellę cover cacao oraz pastę Nocciola Laurus. Na koniec doprawić spirytusem. Całość: do ramki 20 x 30 cm włożyć blat makowy i delikatnie nakropić. Wyłożyć krem orzechowy 150g, przykryć blatem białym i ponownie nakropić. Rozsmarować znowu 150g kremu orzechowego, przykryć blatem makowym, nakropić i wyrównać kremem białym. Wykończyć całość caravellą cover white.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".