Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem orzechowy i wykonanie całości

Składniki

  • Margaryna gioia 0.230 kg
  • Caravella cover cacao 0.140 kg
  • Pasta Nocciola Laurus 0.030 kg
  • Spirytus 0.010 kg
  • Caravella cover white 0.400 kg
  • Powidła śliwkowe 0.120 kg

Wykonanie

1

Krem orzechowy i wykonanie całości:

Krem orzechowy: napowietrzyć margarynę. dodać Caravellę cover cacao oraz pastę Nocciola Laurus. Na koniec doprawić spirytusem. Całość: do ramki 20 x 30 cm włożyć blat makowy i delikatnie nakropić. Wyłożyć krem orzechowy 150g, przykryć blatem białym i ponownie nakropić. Rozsmarować znowu 150g kremu orzechowego, przykryć blatem makowym, nakropić i wyrównać kremem białym. Wykończyć całość caravellą cover white.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Margaryna gioia
Caravella cover cacao
Pasta Nocciola Laurus
Spirytus
Caravella cover white
Powidła śliwkowe
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI