Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat – blacha 60 x 20 cm

20min 175o

Składniki

  • Fiorfiore Camargo Master Martini 0.430 kg
  • Cukier 0.085 kg
  • Jaja 0.045 kg
  • Firigitutto Master Martini 0.170 kg
  • Żółtka jaj 0.070 kg

Wykonanie

1

Blat – blacha 60 x 20 cm:

Wszystkie składniki mieszamy na średnich obrotach przez 3 min. Wypiekamy w temp. 175 º C przez ok. 20 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fiorfiore Camargo Master Martini
Cukier
Jaja
Firigitutto Master Martini
Żółtka jaj
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI