Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem mandarynkowy

Składniki

  • Śmietana 0.250 kg
  • Mleko 0.100 kg
  • Top Mousse 0.065 kg
  • Base 786 (syrop cukrowy) 0.020 kg
  • Pronto Crema 0.050 kg
  • Pasta mandarynkowa 0.015 kg

Wykonanie

1

Krem mandarynkowy:

Wymieszać składniki w mikserze aż do uzyskania jednolitej i puszystej konsystencji.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietana
Mleko
Top Mousse
Base 786 (syrop cukrowy)
Pronto Crema
Pasta mandarynkowa
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI