Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

Składniki

  • Żel neutralny Diamond kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

W tortownicy o średnicy 20 cm ułożyć blat pistacjowy. Drugi rant o mniejszej średnicy wypełnić kremem mandarynkowym i go ściąć. Schłodzić szokowo. Na blacie pistacjowym rozprowadzić cienką warstwę musu pistacjowego oraz cieniutką warstwę polewy czekoladowej. Przekładać je na przemian. Następnie  nałożyć na środek zmrożony krem mandarynkowy i kontynuować nawarstwianie musu pistacjowego oraz czekolady; następnie ściąć i pozostawić na chwilę. Usunąć z formy i oblać żelem neutralnym Diamond. Udekorować wg uznania.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Żel neutralny Diamond
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI