Wykonanie całości
Składniki
- Żel neutralny Diamond kg
Wykonanie
Wykonanie całości:
W tortownicy o średnicy 20 cm ułożyć blat pistacjowy. Drugi rant o mniejszej średnicy wypełnić kremem mandarynkowym i go ściąć. Schłodzić szokowo. Na blacie pistacjowym rozprowadzić cienką warstwę musu pistacjowego oraz cieniutką warstwę polewy czekoladowej. Przekładać je na przemian. Następnie nałożyć na środek zmrożony krem mandarynkowy i kontynuować nawarstwianie musu pistacjowego oraz czekolady; następnie ściąć i pozostawić na chwilę. Usunąć z formy i oblać żelem neutralnym Diamond. Udekorować wg uznania.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".