Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa serowa

Składniki

  • Twaróg 2.500 kg
  • Woda 0.500 kg
  • Żółtka 0.250 kg
  • Sucrea Quark Stabil 0.750 kg
  • Białko 0.500 kg
  • Cukier 0.500 kg
  • Aromat Favorit SUCREA®Cytrynowy 0.008 kg

Wykonanie

1

Masa serowa:

Wszystkie składniki oprócz białka i cukru mieszamy na średnich obrotach przez 5 minut. Następnie ubijamy białko z cukrem i dodajemy do masy serowej. Wykładamy na wypieczone ciasto kruche.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Twaróg
Woda
Żółtka
Sucrea Quark Stabil
Białko
Cukier
Aromat Favorit SUCREA®Cytrynowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI