Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Chrupiący spód

Składniki

  • Cara Crakine Barry Callebaut 0.100 kg
  • Prail Passion Barry Callebaut 0.120 kg
  • Czekolada mleczna 823 Barry Callebaut 0.080 kg
  • Olej 0.080 kg
  • Przyprawy kg

Wykonanie

1

Chrupiący spód:

Olej podgrzać do temp. 60-70 st. Do oleju dodawać kolejno Cara Crakine, Prail Passion i rozpuszczoną czekoladę. Można dodać cynamon lub przyprawę piernikową.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Cara Crakine Barry Callebaut
Prail Passion Barry Callebaut
Czekolada mleczna 823 Barry Callebaut
Olej
Przyprawy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI