Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mrożone grico z nadzieniem szpinak z serem typu greckiego

numer artykułu 23464
opakowanie karton 50 szt.
waga 150 g
producent Polmarkus

Głęboko mrożone półfrancuskie ciastko ziarniste z nadzieniem szpinakowym z serem solankowym typu feta.

Składniki [alergeny]:
Ciasto:
mąka pszenna, margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy), woda, emulgator (lecytyna rzepakowa), regulator kwasowości (koncentrat cytrynowy), sól), woda, siemię lnu, słonecznik, sezam, drożdże, mąka żytnia, sól, mąka gryczana, gluten pszenny, mąka jęczmienna, płatki ziemniaczane, błonnik cytrusowy, słód żytni i jęczmienny, kminek, mąka sojowa, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, białka mleka, laktoza.

Nadzienie: szpinak (72%), cebula, ser solankowy typu feta (17%) (mleko pasteryzowane, regulator kwasowości, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna), bułka tarta (pszenica), olej rzepakowy, skrobia (kukurydziana), czosnek świeży i suszony, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromat.

Może zawierać: jaja, orzechy i orzeszki ziemne.

Sposób przygotowania: rozmrażaj przez około 90 minut w temp. optymalnej 18-25°C do pełnego rozmrożenia. Nie wymaga natrysku przed pieczeniem. Wypiek w piecu z zaparowaniem lub bez w temperaturze pieca: od 190 do 220°C.

Czas wypieku: około 16 do 18 minut.

© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173