Kandyzowane plastry pomarańczy wyśmienicie komponują się z czekoladą. Idealne jako dekoracja ciast, deserów oraz kuwet lodowych.
Skład: plastry pomarańczy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: E333, substancje konserwujące: E202, E211, E220.
W imieniu naszych uczennic dziękujemy za wsparcie i sponsoring naszego zespołu podczas I I Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych.
Polmarkus.com.pl
Chcę zapisać się na warsztaty
Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173
Zapisz mnie!
Sign me up!