Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem Russel

numer artykułu 2566
marka Komplet
opakowanie wiadro 7 kg
opakowanie zbiorcze 420 kg

Tradycyjny krem tłuszczowy o delikatnej konsystencji do tortów, rolad i ciast deserowych. Jest łatwy i szybki w przygotowaniu oraz bezpieczny w produkcji. Nadaje się do zamrażania.

Receptura podstawowa:

– Krem Russel – 700 g

– woda – 300 g

– margaryna kremowa lub masło – 1200 g

Krem Russel wymieszać z wodą o temperaturze ok 25 st.C a następnie połączyć z dobrze ubitym masłem lub margaryną. Krem można dowolnie aromatyzować, łączyć z nośnikami smakowymi, dodawać alkohol.

© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI