Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mix glazura migdałowa La Glassa AM30CQ

numer artykułu 10774
marka Master Martini
opakowanie worek 10 kg
opakowanie zbiorcze 720 kg
Jest to mieszanka migdałowa, która doskonale nadaje się jako glazura na ciasta np. do Pannettone, Colomba, Veneziana, ciasteczek i nadzień migdałowych. Dzięki perfekcyjnemu dobraniu i zbilansowaniu składników charakteryzuje się wysoką jakością, łatwością przygotowania i szybkością użycia. Podstawowa receptura blat migdałowy (60×40 cm):
– Fiorfiore Laglassa – 375 g
– Białko jaja – 160 g
– Cukier puder – 120 g
– Cacao Amaro – 15 g
– Cukier – 40 g
– Posiekane migdały – 40 g
Białko należy ubić z cukrem kryształem, dodać pozostałe składniki i delikatnie wymieszać. Odpiec w temp. 180 st. C przez 20 minut.
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI