Pieczywo czosnkowe



Składniki
- PIeczywo czosnkowe 25% Credin 2.000 kg
- Drożdże Lesaffre 0.120 kg
- Woda 1.150 kg
Wykonanie
Pieczywo czosnkowe:
Czas miesienia: do uzyskania dobrej konsystencji 2 min. na wolnych i 6 min. na szybkich obrotach. Temp. ciasta: 27 st.C. Czas leżakowania: 15 min. Naważka: bułki 1800 g, bagietki 200-350 g. Czas garowania: ok. 30 min. Czas pieczenia: ok. 15 min.- bułki, 20-25 min.bagietki. Temp. pieczenia: 240-220 st.C, zaparować piec przy wykładaniu. Bułki uformować i włożyć do formy lub na blachę bagietkową. W przypadku pieczenia na blachach (luzem) ciasto powinno być sztywne.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".