Mus na białej czekoladzie
Składniki
- Śmietana Kuchmistrza 34% 0.380 kg
- Czekolada biała 0.150 kg
- Adwokat 0.050 kg
- Żelatyna 0.007 kg
- Woda 0.026 kg
- Krem Ottocento 0.040 kg
Wykonanie
Mus na białej czekoladzie:
Mus na białej czekoladzie: czekoladę rozpuścić i podgrzać do temp. 50 st. C. Ubić śmietanę na 3/4. Namoczyć żelatynę, pozostawić do napęcznienia. Do gorącej czekolady na trzy porcje wmieszać śmietanę a na końcu dodać rozpuszczoną żelatynę, krem Ottocento i adwokat.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".