Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Polewa i wykonanie całości

Składniki

  • Del Artigiano Extra Bitter 0.300 kg
  • Olej 0.050 kg

Wykonanie

1

Polewa i wykonanie całości:

Polewa: rozpuścić polewę w płaszczu wodnym z dodatkiem oleju.  Wykonanie: do ramki 20 x 30 cm, wys. 6 cm lub 2 ranciki o średnicy 18 cm i wys. 6 cm umieścić biszkopt czekoladowy. Nasączyć biszkopt ponczem z dodatkiem likieru porzeczkowego lub likieru Cointreau. Na nasączony biszkopt wyłożyć masę prażynkową, rozsmarować i schłodzić. Kolejna warstwa to mus czekoladowy z dodatkiem pulpy porzeczkowej, który należy przykryć biszkoptem białym Camargo. Ponownie biszkopt nasączyć ponczem, wylać połowę musu białego, umieścić na nim żelkę porzeczkową i nałożyć pozostałą cześć musu. Po zmrożeniu ciasto można oblewać polewą Del Artigiano Extra Bitter.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Del Artigiano Extra Bitter
Olej
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI