Mus na serku Mascarpone
Składniki
- Mascarpone 0.500 kg
- Śmietana 0.500 kg
- Cukier puder 0.050 kg
- Żelatyna 0.010 kg
- Woda 0.040 kg
- Adwokat lub likier malinowy 0.030 kg
Wykonanie
Mus na serku Mascarpone:
Mus na serku mascarpone: ser mascarpone włożyć do miski i delikatnie podgrzać, tak aby miał miękką konsystencję. Ubić śmietanę na 3/4. Do serka dodać cukier puder i połączyć ze śmietaną. Na koniec mieszając wlać żelatynę i likier. Mieszać krótko, tak aby tylko połączyć składniki.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".