Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus na serku Mascarpone

Składniki

  • Mascarpone 0.500 kg
  • Śmietana 0.500 kg
  • Cukier puder 0.050 kg
  • Żelatyna 0.010 kg
  • Woda 0.040 kg
  • Adwokat lub likier malinowy 0.030 kg

Wykonanie

1

Mus na serku Mascarpone:

Mus na serku mascarpone: ser mascarpone włożyć do miski i delikatnie podgrzać, tak aby miał miękką konsystencję. Ubić śmietanę na 3/4. Do serka dodać cukier puder i połączyć ze śmietaną. Na koniec mieszając wlać żelatynę i likier. Mieszać krótko, tak aby tylko połączyć składniki.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Mascarpone
Śmietana
Cukier puder
Żelatyna
Woda
Adwokat lub likier malinowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI