Wykonanie całości
Składniki
- Delifruit malinowy lub czerwona porzeczka 0.080 kg
- Maliny świeże 0.200 kg
Wykonanie
Wykonanie całości:
Wykonanie: do ramki o rozmiarach 20 x 30 cm, wys. 6 cm umieścić jasny biszkopt Camargo. Delikatnie nasączyć ponczem z dodatkiem likieru malinowego lub soku malinowego. Blat można przesmarować Delifruitem, następnie nałożyć trochę musu, wyrównać, poukładać maliny i zalać kolejną warstwą musu. Przykryć drugim blatem Camargo i nasączyć go lekko ponczem. Nałożyć pozostałą część musu. Całość wyrównać. Po schłodzeniu ciasto oblać glazurą malinową lub polewą lśniącą.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".