Krem kawowy i wykonanie całości
Składniki
- Masło lub margaryna gioia 0.230 kg
- Caravella cover white 0.140 kg
- Kawa Goriziana 0.020 kg
- Spirytus 0.010 kg
- Frutamax czarna porzeczka 0.120 kg
Wykonanie
Krem kawowy i wykonanie całości:
Krem kawowy: napowietrzyć masło lub margarynę. Dodać Caravellę cover white i mieloną kawę Goriziana. Na koniec doprawić spirytusem. Całość: do ramki 20 x 30 cm wlożyć biszkopt orzechowy i lekko go nasączyć. Przesmarować cienką warstwą powideł. Nałożyć 150g kremu i wysmarować. Nałożyć biszkopt ciemny, nasączyć i ponownie nałożyć 150g kremu kawowego. Ponownie przykryć blatem czekoladowym, nasączyć biszkopt i zamknąć całość 100g kremu kawowego. Na koniec oblać 400g Caravellą cover white.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".