Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Glazura i wykonanie całości

Składniki

  • Belnap 0.200 kg
  • Decorgel neutralny 0.400 kg
  • Woda 0.160 kg

Wykonanie

1

Glazura i wykonanie całości:

Glazura: zagotować Belnap z wodą. Dodać Decorgel i barwnik. wymieszać i oblewać zmrożone torciki. Całość: do ramki włożyć biszkopt biały Camargo, nasączyć delikatnie i nałożyć przygotowany mus gruszkowy. Następnie nałożyć blat ciemny Completo cacao i nasączyć trochę mocniej. Kolejny etap to przygotowanie musu jogurtowego na bazie stabilizatora Jogokiss. Wysmarować połowę musu jogurtowego i nałożyć zamrożoną żelkę gruszkową. Całość zamknąć pozostałą częścią musu jogurtowego. Torciki można zamrozić i oblewać glazurą na bazie Decorgeli.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Belnap
Decorgel neutralny
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI