Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat sernikowy

Składniki

  • Masło 0.150 kg
  • Cukier puder 0.200 kg
  • Jaja 0.300 kg
  • Ser twarogowy 0.600 kg
  • Krem Sycyliana 0.050 kg

Wykonanie

1

Blat sernikowy:

Blat sernikowy (forma 20 x 30 cm): utrzeć masło z cukrem. Dodać żółtka, ser, krem Sycyliana. W ostatnim etapie ubić białka i delikatnie zamieszać z masą serową. Piec w temp. 180-190 ºC ok. 40-50 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Masło
Cukier puder
Jaja
Ser twarogowy
Krem Sycyliana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI