Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Ciasto ucierane

Składniki

  • Margaryna, masło 1:1 0.600 kg
  • Cukier puder 0.500 kg
  • Żółtka - 15 szt. kg
  • Cukier waniliowy 0.050 kg
  • Mąka typ 500 0.900 kg

Wykonanie

1

Ciasto ucierane:

Spienić tłuszcz z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Dodawać powoli żółtka, dalej ucierać. Na koniec zamieszać wszystko z mąką tak aby nie zaciągnąć masy.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Margaryna, masło 1:1
Cukier puder
Żółtka - 15 szt.
Cukier waniliowy
Mąka typ 500
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI