Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus Angielski

Składniki

  • Śmietana 0.400 kg
  • Fond neutralny 0.080 kg
  • Woda 0.080 kg
  • Pasta waniliowa 0.010 kg
  • Pasta Cremottocento 0.050 kg

Wykonanie

1

Mus Angielski:

Połączyć wodę ze stabilizatorem. Dodać pasty smakowe i wymieszać. Dodać do ubitej śmietany, następnie nałożyć masę do rantu wyłożonego biszkoptem tak aby cała masa wypełniała ok. 40% wysokości. Nałożyć drugi mniejszy biszkopt i schłodzić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietana
Fond neutralny
Woda
Pasta waniliowa
Pasta Cremottocento
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI