Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Glazura maracuja

Składniki

  • Decorgel maracuja 0.600 kg
  • Żel Belnap 0.180 kg
  • Woda 0.120 kg

Wykonanie

1

Glazura maracuja:

Glazura maracujowa: zagotować wodę z żelem i natychmiast połączyć z Decorgelem maracuja a następnie przesmarować powierzchnię deseru maracuja. Możliwe jest użycie Decorgelu maracuja bezpośrednio z puszki, lecz wtedy Decorgel nie zastygnie. Na odpieczone ciasto nakładamy część musu śmietankowego, z reszty szprycujemy pasy pomiędzy które szprycujemy żelkę maracuja. Na górę nakładamy mus cytrynowy i wyrównujemy. Całość oblewamy glazurą o smaku maracui.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Decorgel maracuja
Żel Belnap
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI