Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa prażynkowa

Składniki

  • Czekolada 811 0.240 kg
  • Pasta z orzechów 100% PNP 0.270 kg
  • Prażynki Barry Callebaut 0.170 kg

Wykonanie

1

Masa prażynkowa:

Rozpuścić czekoladę, dodać pastę, a następnie prażynki i wszystko dobrze wymieszać.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Czekolada 811
Pasta z orzechów 100% PNP
Prażynki Barry Callebaut
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI