Lśniąca polewa i wykonanie całości
Składniki
- Śmietanka 30% 0.800 kg
- Kakao 0.400 kg
- Cukier 1.000 kg
- Woda 0.850 kg
- Syrop skrobiowy 0.200 kg
- Żelatyna 0.080 kg
Wykonanie
Lśniąca polewa i wykonanie całości:
Lśniąca polewa: śmietankę wymieszać z kakao, następnie dodać cukier, wodę i syrop. Doprowadzić do wrzenia i następnie dodać żelatynę spęcznioną w 125 g wody. Całość: biszkopt przekroić na dwie części. Do rantu włożyć jedną część biszkoptu i nałożyć trochę musu, następnie położyć zamrożony krążek z kremem brulee. Dodać część musu i nałożyć krążek z biszkoptu. Całość wyrównać do wysokości rantu pozostałym musem. Torty zamrozić i oblać lśniącą polewą. Dekoracja wg uznania.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".