Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Lśniąca polewa i wykonanie całości

Składniki

  • Śmietanka 30% 0.800 kg
  • Kakao 0.400 kg
  • Cukier 1.000 kg
  • Woda 0.850 kg
  • Syrop skrobiowy 0.200 kg
  • Żelatyna 0.080 kg

Wykonanie

1

Lśniąca polewa i wykonanie całości:

Lśniąca polewa: śmietankę wymieszać z kakao, następnie dodać cukier, wodę i syrop. Doprowadzić do wrzenia i następnie dodać żelatynę spęcznioną w 125 g wody.  Całość: biszkopt przekroić na dwie części. Do rantu włożyć jedną część biszkoptu i nałożyć trochę musu, następnie położyć zamrożony krążek z kremem brulee. Dodać część musu i nałożyć krążek z biszkoptu. Całość wyrównać do wysokości rantu pozostałym musem. Torty zamrozić i oblać lśniącą polewą. Dekoracja wg uznania.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietanka 30%
Kakao
Cukier
Woda
Syrop skrobiowy
Żelatyna
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI