Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żel malinowy

Składniki

  • Komplet Glanz Klar 20 0.015 kg
  • Maliny (mrożone) 0.500 kg
  • Cukier 0.200 kg

Wykonanie

1

Żel malinowy:

Mrożone maliny rozmrozić i zagotować. Komplet Glanz Klar 20 wymieszać z cukrem i wsypać do gotującej się masy ciągle mieszając. Gotować ok. 1 min. Gorącą masę wylać na blachę. Po ostygnięciu pokroić w paski.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Glanz Klar 20
Maliny (mrożone)
Cukier
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI