Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości i dekoracja

Składniki

  • Polewa Del Artigiano Extra Bitter Barry Callebaut 0.200 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości i dekoracja:

Po ostudzeniu ciasto korzenne należy przekroić na 2 części. Na część spodnią wylać przygotowany Delifruit czarna porzeczka. Po zestaleniu, na warstwę owocową należy wylać ganasz (zostawić trochę do przesmarowania góry). Natychmiast przykryć drugą częścią ciasta piernikowego i wysmarować cienko pozostałym ganaszem, aby zamknąć pory ciasta. Ciasto oblewać polewą deserową Del Artigiano Extra Bitter.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Polewa Del Artigiano Extra Bitter Barry Callebaut
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI