Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka malinowa

Składniki

  • Pastryfill malinowy Bakels 0.300 kg
  • Woda 0.150 kg
  • Żelatyna Sanatine Dawn 0.040 kg

Wykonanie

1

Żelka malinowa:

Patryfill malinowy połączyć z wodą, podgrzać do temp. 80 stopni Celsjusza. Do podgrzanych owoców dodać Sanatine i dobrze wymieszać. Wylewać bezpośrednio na biszkopt.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Pastryfill malinowy Bakels
Woda
Żelatyna Sanatine Dawn
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI