Wykonanie całości i dekoracja
Składniki
- Patryfill cytrynowy Bakels 0.150 kg
- Pipping Gel neutralny Bakels 0.150 kg
- kolorowe barwniki żelowe Modecor kg
Wykonanie
Wykonanie całości i dekoracja:
Do ramki 20 x 30 cm i wys. 5 cm wyłożyć jasny blat Camargo, delikatnie nasączyć ponczem. Cienko przesmarować nadzieniem cytrynowym Pastryfill. Na tak przygotowany blat wylać pierwszą warstwę żelki malinowej. Gdy zacznie się zestalać, wyszprycować mus na bazie Crema Ottocento przy pomocy worka cukierniczego. Ważne, by mus nakładać na nie całkiem zestalone owoce.Na wyrównaną warstwę musu nałożyć następny blat biszkoptowy i nasączyć go ponczem. Na tym etapie ciasto można przymrozić, a następnie wylać żelkę marakujową z pestkami. Podobnie, jak wcześniej - gdy żelka zacznie się zestalać - delikatnie nałożyć drugą część musu na bazie Crema Ottocento. Całość można udekorować żelem neutralnym Pipping Gel zabarwionym na różne kolory przy pomocy barwników żelowych Modecor.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".