Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Pane Roma

20-24min 240-210o

Składniki

  • Pane Roma Suprima 0.500 kg
  • Mąka pszenna 0.500 kg
  • Drożdże Lesaffre 0.020 kg
  • Woda 0.600 kg
  • Oliwa z oliwek 0.020 kg

Wykonanie

1

Pane Roma:

Wykonanie: bagietka 175g - 300g.  Miesienie: 4 min. na wolnych obrotach + 12 min. na szybkich. Temp. ciasta: 24-26 ºC.  Czas spoczynku: 3 godziny. Temp. pieczenia: 240 ºC (należy zaparować piec) i po 2 minutach zmniejszyć temp. na 210 ºC i piec przez 20-24 min. (ostatnie 4-5 min. piec w otwartym piecu)

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Pane Roma Suprima
Mąka pszenna
Drożdże Lesaffre
Woda
Oliwa z oliwek
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI