Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Bułka jogurt fit

Składniki

  • Pieczywo jogurtowe jogurt- fit Suprima 5.000 kg
  • Mąka pszenna 5.000 kg
  • Drożdże Lesaffre 0.400 kg
  • Woda 5.300 kg

Wykonanie

1

Bułka jogurt fit:

Składniki należy wymieszać przez 6-7 min. na wolnych obrotach a następnie 2 min. na wysokich. Temp. ciasta ok. 26-28 ºC. Pozostawić do spoczynku na ok. 10 min. Następnie uformować na prostokątnej formie. Czas pieczenia: ok. 18 min. w temp. 220 ºC.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Pieczywo jogurtowe jogurt- fit Suprima
Mąka pszenna
Drożdże Lesaffre
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI