EUROGASTRO/Warszawa

Data | 05.04.2017-07.04.2017 |
EuroGastro to najważniejsze i największe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazję do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.
Ekspozycja targowa podzielona jest na cztery sektory tematyczne
- sektor wyposażenia zaplecza kuchennego
- sektor żywności i napojów dla gastronomii
- sektor kawowy
- sektor wyposażenia sal restauracyjnych i barów.
Odbiorcy Targów EuroGastro
- Właściciele i menadżerowie:
- restauracji
- barów typu fast food i snack-bar; małej gastronomii
- kawiarni
- firm cateringowych
- hurtowni gastronomicznych
- lodziarni i cukierni
- super- i hipermarketów odpowiedzialni za zakupy oraz współpracę z dostawcami
- klubów, dyskotek, pubów
- Dystrybutorzy produktów i usług dla HoReCa.
- Zarządzający punktami zbiorowego żywienia w stołówkach, kantynach, szpitalach, więzieniach, domach dziecka, szkołach oraz innych podobnych placówkach.
- Grupy opiniotwórcze: kucharze i szefowie kuchni.
Firmy prezentujące swoją ofertę na Targach EuroGastro
- Producenci i dystrybutorzy:
- wyposażenia i sprzętu dla gastronomii
- żywności i napojów dla gastronomii
- alkoholi i używek
- akcesoriów dla gastronomii
- mebli dla gastronomii
- wyposażenia sal restauracyjnych i barów
- produktów, półproduktów cukierniczych, lodziarskich i piekarskich
- drobnego sprzętu dla cukiernictwa i lodziarstwa
- oprogramowania dla gastronomii
- środków czyszczących
- odzieży roboczej