EUROGASTRO/Warszawa

Data | 21.03.2018-23.03.2018 |
22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to najważniejsze spotkania dla branży HoReCa.
Tradycją Targów EuroGastro jest bogaty program wydarzeń towarzyszących, na które składają się przede wszystkim: pokazy kulinarne, konkurs kawowy, a także warsztaty, szkolenia i seminaria. Dzięki takim wydarzeniom profesjonaliści z branży mogą doskonalić swoje umiejętności, poznawać aktualne tendencje i kierunki rozwoju, a także podpatrywać działania mistrzów.
Zapraszamy restauracje, kawiarnie, puby, kluby, bary, firmy cateringowe, punkty zbiorowego żywienia, hurtownie, super- i hipermarkety oraz szefów kuchni, kucharzy, cukierników, baristów i barmanów.
5 sektorów tematycznych:
– sprzęt, meble i akcesoria do kompleksowego wyposażenia i sprawnego funkcjonowania zaplecza kuchennego restauracji, środki czystości, odzież robocza, systemy komputerowe i usługi konsultacyjne
– żywność i napoje dla gastronomii, w tym świeże i mrożone produkty i półprodukty oraz wszystko, co niezbędne do stworzenia unikalnej karty deserów w punktach gastronomicznych
– kawa – pełen zakres urządzeń i produktów do profesjonalnego parzenia i serwowania kawy
– wyposażenie sal restauracyjnych i barów, w tym zastawa i bielizna stołowa, meble i elementy dekoracji wnętrz
– drink & bar: alkohole mocne, wina, piwa, sprzęt i akcesoria do win i alkoholi, produkty i półprodukty niezbędne do przyrządzania drinków.