Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

EUROPAIN/Paryż

Data 22.01.2022-25.01.2022

Specjaliści z piekarni, przemysłu cukierniczego i czekolady muszą ciągle rozwijać się i unowocześniać różne aspekty swojej działalności.
Codzienne napotykają na wyzwania, z którymi muszą się zmierzyć: przygotowanie i produkcja, nowy zakres produkcji, doprecyzowanie oferty sklepów, zarządzanie zespołami, komunikowanie się z klientami i zarządzanie nimi. Dokonują kluczowych wyborów jak np. wybór opakowania, planu rozwoju, wyboru sprzętu, produktów. Na te i inne nurtujące zagadnienia uzyskamy odpowiedź będąc na Europain  – Międzynarodowych Targach Piekarstwa, Lodziarstwa, Wyrobów Czekoladowych i Słodyczy.

To idealna okazja, aby ludzie z sektora piekarstwa, cukiernictwa, lodziarstwa, wyrobów czekoladowych i słodyczy spotkali najważniejszych przedstawicieli rynku i poznali nowości rzemieślniczego i przemysłowego know-how.

Tematyka targów:

  • Produkcja
  • Sprzedaż / Handel
  • Zarządzanie i Usługi

Profile działalności:

  • Piekarnie
  • Kawiarnie, Bar, Herbaciarnie
  • Dystrybucja surowców, produktów i wyposażenia
  • Sieci franczyzowe
  • Lody, czekolada, wyroby cukiernicze
  • Łańcuchy żywnościowe i supermarkety
  • Przemysłowa piekarnia i wyroby cukiernicze
  • Inwestorzy w sektorze piekarni i ciast
  • Sklepy cukiernicze
  • Sieci piekarnicze i cukiernicze
  • Restauracje, Hotele
  • Sklepy z kanapkami, fast food
  • Catering
  • Projektanci i architekci
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI