EUROPAIN/Paryż

Data | 22.01.2022-25.01.2022 |
Specjaliści z piekarni, przemysłu cukierniczego i czekolady muszą ciągle rozwijać się i unowocześniać różne aspekty swojej działalności.
Codzienne napotykają na wyzwania, z którymi muszą się zmierzyć: przygotowanie i produkcja, nowy zakres produkcji, doprecyzowanie oferty sklepów, zarządzanie zespołami, komunikowanie się z klientami i zarządzanie nimi. Dokonują kluczowych wyborów jak np. wybór opakowania, planu rozwoju, wyboru sprzętu, produktów. Na te i inne nurtujące zagadnienia uzyskamy odpowiedź będąc na Europain – Międzynarodowych Targach Piekarstwa, Lodziarstwa, Wyrobów Czekoladowych i Słodyczy.
To idealna okazja, aby ludzie z sektora piekarstwa, cukiernictwa, lodziarstwa, wyrobów czekoladowych i słodyczy spotkali najważniejszych przedstawicieli rynku i poznali nowości rzemieślniczego i przemysłowego know-how.
Tematyka targów:
- Produkcja
- Sprzedaż / Handel
- Zarządzanie i Usługi
Profile działalności:
- Piekarnie
- Kawiarnie, Bar, Herbaciarnie
- Dystrybucja surowców, produktów i wyposażenia
- Sieci franczyzowe
- Lody, czekolada, wyroby cukiernicze
- Łańcuchy żywnościowe i supermarkety
- Przemysłowa piekarnia i wyroby cukiernicze
- Inwestorzy w sektorze piekarni i ciast
- Sklepy cukiernicze
- Sieci piekarnicze i cukiernicze
- Restauracje, Hotele
- Sklepy z kanapkami, fast food
- Catering
- Projektanci i architekci