SIAL/Montreal

Data | 15.04.2020-17.04.2020 |
Ze względu na ich wielkość targi Sial stanowią doskonałą okazję do zaprezentowania nowych i już istniejących na innych rynkach produktów przedsiębiorcom z całego świata. Targi te pozwalają na zapoznanie się z najnowszymi trendami rozwoju przemysłu spożywczego poszczególnych kanadyjskich regionów oraz do nawiązania licznych kontaktów biznesowych.
Główna tematyka targów:
Targi spożywcze, ciastka, drób, dziczyzna, halal, jogurty, karma dla zwierząt, kasze, kawa i herbata, koncentraty, makarony, masło, mrożonki, napoje alkoholowe, napoje bezalkoholowe, oleje i tłuszcze, organizacje branżowe, produkty bezglutenowe, produkty dietetyczne, produkty dla firm cateringowych, produkty etniczne, produkty gotowe, produkty z mleka i jaj, przyprawy, półprodukty, płatki śniadaniowe, ryby i owoce morza, ryż, sery, sosy, surowce i półprodukty, słodycze, tytoń, urządzenia i technologie dla przemysłu spożywczego, używki, wydawnictwa fachowe, wyroby koszerne, wyroby mięsne, wyroby pakowane próżniowo, wyroby piekarnicze, wyroby przemysłu drożdżowego, wyroby wegetariańskie, wędliny, zdrowa żywność, świeże i suszone owoce i warzywa, żywność dla niemowląt i dzieci.