Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus czekoladowy

Składniki

  • Non Temp Dark 0.230 kg
  • Śmietana 30% 0.100 kg
  • Śmietana roślinna 0.050 kg
  • Śmietana zwierzęca 0.050 kg
  • Spirytus 0.005 kg
  • Żelatyna 0.004 kg
  • Woda 0.022 kg

Wykonanie

1

Mus czekoladowy:

Śmietanę zagotować, dodać Non Temp, odczekać 4 minuty i połączyć. Dodać spirytus. Śmietanę roślinną i zwierzęcą ubić na 3/4. Ganasz połączyć z ubitą śmietaną i rozpuszczoną żelatyną.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Non Temp Dark
Śmietana 30%
Śmietana roślinna
Śmietana zwierzęca
Spirytus
Żelatyna
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173