Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Spód waniliowy

Składniki

  • Mieszanka Alibabka 0.120 kg
  • Jaja 0.062 kg
  • Olej 0.062 kg
  • Woda 0.025 kg
  • Pasta waniliowa 0.025 kg

Wykonanie

1

Spód waniliowy:

Składniki zmiksować na średnich obrotach 4-5 minut. Piec w temperaturze 180 st. C przez około 35 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Mieszanka Alibabka
Jaja
Olej
Woda
Pasta waniliowa
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI