Babka z wsadami owocowymi



Składniki
- Alibabka Suprima 0.500 kg
- Jaja 0.250 kg
- Olej 0.250 kg
- Woda 0.100 kg
- Wsad owocowy jagoda Prospona 0.040 kg
- Wsad owocowy zielone jabłuszko Prospona 0.040 kg
- Wsad owocowy truskawkowy Prospona 0.040 kg
Wykonanie
Babka z wsadami owocowymi:
Składniki ciasta wymieszać. Następnie ciasto podzielić na trzy części, do każdej dodać inny smak wsadu owocowego, delikatnie wymieszać. Wlewać warstwami do foremki (35 x 10 cm.). Piec w temp. 170o C ok. 40 min.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".