Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat

30min 175 o

Składniki

  • FiorFiore Camargo 1.000 kg
  • Cukier 0.200 kg
  • Jaja 0.500 kg
  • Woda 0.100 kg
  • Olej 0.400 kg
  • Żółtka 0.160 kg

Wykonanie

1

Blat:

Wszystkie składniki mieszamy na średnich obrotach przez 3 minuty. Pieczemy w blasze 60/40 ok. 30 minut w temp. 175 st. C.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
FiorFiore Camargo
Cukier
Jaja
Woda
Olej
Żółtka
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI