Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

Składniki

  • Marmolada wieloowocowa 0.350 kg
  • Floremix Komple 0.700 kg
  • Margaryna 0.300 kg
  • Woda 0.200 kg
  • Orzechy arachidowe 0.500 kg
  • Słonecznik 0.500 kg
  • Rodzynki 0.400 kg
  • Słupki migdałów 0.300 kg
  • Skórka pomarańczowa kandyzowana 0.200 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

Warstwa owocowa: marmoladę rozsmarować na upieczony blat kruchy. Warstwa z bakaliami: orzechy, słonecznik, migdały uprażyć na lekki brązowy kolor. Margarynę zagotować z wodą i Floremix. Następnie połączyć z bakaliami. Gotową masę rozprowadzić na spód kruchy z marmoladą. Ciasto odstawiamy do leżakowania na ok. 24 h. Po skrzepnięciu blat pokroić na dowolne kawałki, które można dowolnie oblać czekoladą.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Marmolada wieloowocowa
Floremix Komple
Margaryna
Woda
Orzechy arachidowe
Słonecznik
Rodzynki
Słupki migdałów
Skórka pomarańczowa kandyzowana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI