Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Budapest

20 min 180o

Składniki

  • Beza Actiwhite 0.120 kg
  • Woda 1.000 kg
  • Cukier 1.400 kg
  • Orzechy laskowe rozdrobnione 0.900 kg
  • Kaltkrem Kwartet 0.200 kg
  • Kakao 0.050 kg

Wykonanie

1

Budapest:

Zmieszać wodę z Actiwhite i odstawić na 15 minut. Dodać cukier i wymieszać do uzyskania gładkiej masy. Dodać orzechy laskowe, kakao i Kaltkrem Kwartet w proszku. Szprycować na papier. Piec w temperaturze 180 st. C. Czas pieczenia około 20 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Beza Actiwhite
Woda
Cukier
Orzechy laskowe rozdrobnione
Kaltkrem Kwartet
Kakao
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI