Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt ciemny completo cacao

30min 170-180o

Składniki

  • Fiorfiore completo cacao 0.340 kg
  • Olej 0.120 kg
  • Woda 0.120 kg
  • Jaja - 2 szt. kg

Wykonanie

1

Biszkopt ciemny completo cacao:

Biszkopt ciemny completo cacao (blacha 30 x 20 cm): wszystkie składniki mieszać płaskim mieszadłem przez ok. 5 min. na średnich obrotach (proporcja na dwa blaciki). Wypiekać w temp. 170-180 st. C ok. 30 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fiorfiore completo cacao
Olej
Woda
Jaja - 2 szt.
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI