Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem czekoladowo – orzechowy i wykonanie całości

Składniki

  • Masło + margaryna 0.100 kg
  • Caravella cover white 0.060 kg
  • Brandy 0.004 kg
  • Pasta Nocciola Laurus 0.013 kg
  • Frutamax czarna porzeczka 0.120 kg

Wykonanie

1

Krem czekoladowo – orzechowy i wykonanie całości:

Krem czekoladowo - orzechowy: spienić tłuszcz i dodać Caravellę. Po dokładnym napowietrzeniu dodać brandy i pastę orzechową.  Całość: do ramki 30 x 20 cm włożyć blat makowy i delikatnie nakropić, następnie przesmarować Frutamax czarną porzeczką. Nałożyć ok. 150 g kremu orzechowego i przykryć blatem ciemnym, który również należy nasączyć ponczem. Ponownie nałożyć 150 g kremu kawowego. Po rozsmarowaniu przykryć blatem makowym, nakropić i przesmarować ok. 100 g kremu kawowego. Całość oblewać caravellą cover white i udekorować caravellą cover cacao.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Masło + margaryna
Caravella cover white
Brandy
Pasta Nocciola Laurus
Frutamax czarna porzeczka
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI