Krem czekoladowo – orzechowy i wykonanie całości
Składniki
- Masło + margaryna 0.100 kg
- Caravella cover white 0.060 kg
- Brandy 0.004 kg
- Pasta Nocciola Laurus 0.013 kg
- Frutamax czarna porzeczka 0.120 kg
Wykonanie
Krem czekoladowo – orzechowy i wykonanie całości:
Krem czekoladowo - orzechowy: spienić tłuszcz i dodać Caravellę. Po dokładnym napowietrzeniu dodać brandy i pastę orzechową. Całość: do ramki 30 x 20 cm włożyć blat makowy i delikatnie nakropić, następnie przesmarować Frutamax czarną porzeczką. Nałożyć ok. 150 g kremu orzechowego i przykryć blatem ciemnym, który również należy nasączyć ponczem. Ponownie nałożyć 150 g kremu kawowego. Po rozsmarowaniu przykryć blatem makowym, nakropić i przesmarować ok. 100 g kremu kawowego. Całość oblewać caravellą cover white i udekorować caravellą cover cacao.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".