Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat biały Camargo

15-20min 170-180o

Składniki

  • Fiorfiore camargo 0.125 kg
  • Jaja 0.063 kg
  • Woda 0.025 kg

Wykonanie

1

Blat biały Camargo:

Blat biały Camargo (ramka 20 x 30 cm - 1 biszkopt): wszystkie surowce ubijać 10 min. na szybkich obrotach. piec w temp. 170 -180 st. C ok. 15-20 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fiorfiore camargo
Jaja
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI