Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

Składniki

  • Credigel instant 0.500 kg
  • Woda (gorąca) 0.500 kg
  • Cukier 0.125 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

Credigel instant: wymieszać wszystkie składniki razem.  Całość: wymieszany Credi fond neutralny z wodą połączyć z wymieszanym wcześniej kremem napoleon jogurtowym. Rozsmarować połowę gotowej masy na blat Ciasta Lemoniada i wyłożyć owoce ok. 2,000 kg a następnie rozsmarować  resztę masy. Na wierzch ułożyć owoce a następnie nanieść Credigel instant.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Credigel instant
Woda (gorąca)
Cukier
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI