Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Galaretka porzeczkowa

Składniki

  • Delifruit porzeczkowy 0.150 kg
  • Pulpa porzeczkowa 0.150 kg
  • Sanatine 0.025 kg
  • Woda 0.060 kg

Wykonanie

1

Galaretka porzeczkowa:

Rozmrozić czarną porzeczkę w kąpieli wodnej, zmielić blenderem i przetrzezć przez sito. Zagotować  wodę, odważyć 60 g i dodać Sanatinę. Wodę z Sanatine wlać do delifruitu porzeczkowego z dodatkiem pulpy z czarnych porzeczek. Wymieszać.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Delifruit porzeczkowy
Pulpa porzeczkowa
Sanatine
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI