Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka rabarbarowa i dekoracja

Składniki

  • Rabarbar w żelu 60% 1.500 kg
  • Woda (wrząca) 0.400 kg
  • Żelatyna 0.030 kg

Wykonanie

1

Żelka rabarbarowa i dekoracja:

Żelatynę zalać gorącą wodą i wymieszać z nadzieniem gruszkowym. Wylać na wypieczony i wystudzony blat. Dekoracja: nożykiem zaciągnąć masę serową z żelką rabarbarową.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Rabarbar w żelu 60%
Woda (wrząca)
Żelatyna
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI