Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Glazura orzechowa

Składniki

  • Mleko 0.192 kg
  • Czekolada 811 0.096 kg
  • Pasta z orzechów 100% PNP 0.096 kg
  • Woda 0.096 kg
  • Sanatine 0.032 kg
  • Decorgel neutralny 0.385 kg

Wykonanie

1

Glazura orzechowa:

Glazura orzechowa: zagotować mleko. Rozpuścić w nim czekoladę. Dodać pastę orzechową. Sanatine rozpuścić w gorącej wodzie i dodać do płynu. Na końcu połączyć z Decorgelem neutralnym. Używać bezpośrednio po połączeniu. Można przygotować większą ilość a potem tylko podgrzewać.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Mleko
Czekolada 811
Pasta z orzechów 100% PNP
Woda
Sanatine
Decorgel neutralny
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI