Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Delicja pomarańczowa

45 min 170-180o

Składniki

  • Fior Fiore Completo Cacao 2.000 kg
  • Olej 0.750 kg
  • Woda 0.750 kg
  • Żel pomarańczowy 0.600 kg
  • Polewa Cover Cacao 0.850 kg

Wykonanie

1

Delicja pomarańczowa:

Biszkopt: wszystkie składniki na biszkopt mieszamy w ubijaczce planetarnej z płaskim mieszadłem przez 1 min. na niskich obrotach i przez 5 min na średnich obrotach. Tak przygotowane ciasto wylewamy na blachę 60 x 40 cm i pieczemy w temp. 170-180 st. C ok. 45 min. Całość: gotowe ciasto studzimy i przekrawamy na trzy warstwy. Blaty przekładamy bardzo cienko żelem pomarańczowym. Obsmarowujemy ciasto żelem następnie odstawiamy do chłodni. Rozpuszczamy Caravellę Cover Cacao w kąpieli wodnej i oblewamy wcześniej schłodzone ciasto. Dekorujemy według uznania.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fior Fiore Completo Cacao
Olej
Woda
Żel pomarańczowy
Polewa Cover Cacao
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI