Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Herbatniki korzenne

10-13min 190o

Składniki

  • Ciasto korzenne Soft 1.000 kg
  • Margaryna 70% 0.700 kg
  • Mąka pszenna 0.500 kg
  • Cukier puder 0.200 kg
  • Jaja 0.100 kg

Wykonanie

1

Herbatniki korzenne:

Składniki połączyć i wymieszać do żądanej konsystencji. Gotowe ciasto cienko wałkować i wykrawać dowolne kształty. Piec w temp. 190 ºC przez ok. 10-13 min.  UWAGA! Do ciasta można dodać kakao lub cukier palony w celu podkreślenia koloru ciastek.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ciasto korzenne Soft
Margaryna 70%
Mąka pszenna
Cukier puder
Jaja
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI