Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt miodowy

Składniki

  • Komplet Miodowe Soft 2.000 kg
  • Olej 0.500 kg
  • Jaja 1.100 kg
  • Woda 0.500 kg

Wykonanie

1

Biszkopt miodowy:

Biszkopt miodowy (4 rolady po 0,500 kg masy, 2 blat - 1,000 kg masy) - składniki połączyć i ubić na wysokim biegu miksera przez 4 min. Gotowe ciasto rozsmarować na cztery blaty 40/60 cm - 500 g masy i dwa blaty 40/60 - 1000 g masy. Blaty pieczemy w temp. 250 st. C przez ok. 4-8 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Miodowe Soft
Olej
Jaja
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI